Länkbyten!

http://summerparadiseff.blogg.se
Lite om Felicia's fanfic: 
Kim Jones är 20 år gammal och lever sitt enkla liv i London. Hur man ska beskriva hennes utseende; hon har ljustblått hår och har blågröna ögon. Kim är väldigt vågad, vilket betyder att hon inte bryr sig om vad andra säger om henne och hon är som en "YOLO" tjej som vågar sig på saker, som till exempel att hoppa fallskärm eller något annat sånt som andra människor kanske inte vågar att göra. Kim har en även egen radiokanal sedan två år tillbaka då hon var tvungen att hoppa av andra ring på gymnasiet. Radiokanalen var en utav Londons mest lyssnade radio och tjänade mycket tack vare så många som lyssnar. Radiokanalen heter "Jones Radio" och är oerhört populär för ungdomar. Många kändisar från världen har varit med i Jones Radio och det har gjort så att kanalen har fått många lyssnare från vida världen. När Kim inte jobbar och pratar på sin radio hänger hon ofta med sina kompisar - festar eller shoppar. Många tror att Kim är en typiskt tjej som gillar att festa nätterna långa och vara stans coolaste tjej, men dom har fel. Kim är en omtänksam tjej och även en bra vän eller flickvän till hennes nära och kära. Hennes båda föräldrar är döda efter en bilolycka ända sen hon var 8 år och i 12 år har Kim uppfostrats hos sin morbror, Phil Jones, som bor inne i stan (London). 
Idag lever Kim i sin egna, stora lägenhet som ligger bara några tiondels meter från jobbet. Kim har även en pojkvän som hon har varit tillsammans snart i 1 år och hon är lycklig med honom, men Kim bor inte med John (pojkvännen) för att han går på college utanför London och de hinner nästan aldrig att träffas, förutom på helger och lov. Kim lever ett bra liv just nu och är redo för världen..
 
http://turnthelightof.blogg.se/
Lite om Elin's fanfic: 
Tänk dig att leva i ett nästan konstant mörker, delvis bestående av skuggor och ljus.

Tänk dig att behöva ha någon att förklara allt för dig. Allt det du inte kan se, men vet att du har sett förut, någon gång.

Jag har alltid känt mig lite ensam, jag har inte så väldigt många människor omkring mig men de som jag har vet jag iallafall att jag kan lita på. Det är inte det att jag stänger alla ute, tvärtom är jag ganska glad och framåt. Jag vill inte vara annorlunda, jag vill inte att folk ska tycka synd om mig och framför allt vill jag inte att någon ska behandla mig annorlunda bara för den jag är.

Jag vill ta allting postivit, se allt från de ljusa sidan. Jag har ju ingen dödlig sjukdom direkt, allt kunde ha varit värre, allt kunde ha varit mycket värre. Folk förstår inte att jag har accepterat livet som det är, de bara förstår inte.


Kika in på dessa vettja! Båda är mycket duktiga författare :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Lite informationstext här..