8. I Luv' You

Detta har hänt:

“Since when do you have any problem with sex-talk?” frågar Harry drygt.

“I've always disliked it. Sure it was fun to listen to you, but when you started to ask me about details…”

“Can you stop babbling and just come to the thing?” Harry låter irriterad när han säger det. Niall ser ner i golvet och drar ett djupt andetag.

“When we were One Direction I was a virgin.” Harry tappar bokstavligen hakan.


Juni 2027

Trappuppgången ekar under mig. Jag drar mig uppåt med hjälp av räcket. Det plingar till i min ficka och jag stannar till för att se vem som skickat sms:et. Jag ler när jag ser den korta texten som blänker mot mig från skärmen. Min partner visste precis hur jag skulle behandlas för att må som bäst.

 

 From: Kiley Love <3, 17:53

//Coming home soon? Can’t wait to give you a kiss, luv you babe <33 :*//

 

Mina fingrar trippar över skärmen medan jag svarar på texten.

 

 To: Kiley Love <3, 17:54

// Yeah, in the stair right now. I’ll be there soon :* //

 

Mitt hjärta pumpar ut lite extra blod av den smala upphetsningen som bubblar inom mig. Kiley får mig alltid att må bra, pumpa ut glädje till mig och själv och andra. Trapporna susar snabbare förbi mina fötter och snart är jag uppe på min och Kileys våning. Dörren är öppen så jag stiger bara in och drar av mig den tunna kavajen jag haft utanpå min t-schirt. Hallen är stor och rymlig. Jag innehar en garderob på vänster sida och Kiley en på den högra. Hallen mynnar sedan ut i köket och sedan är det öppet in till vardagsrummet. Snabbt smiter jag in i sovrummet för att ta fram en ny tröja och se över hur håret ligger slungat över huvudet. En vag doft av apelsin ligger i luften, vilket innebär att Kiley städat och sedan avslutat med att spruta ut sin air-cleaner över alltihop. Jag öppnar ytterligare en garderob och drar fram en tunn, stickad tröja som jag drar utanpå t-schirten. Sedan smiter jag in på vår gemensamma toalett för att dra en klick vax genom håret.

 

”Liam?” den porslinssköra rösten ropar på mig från köket. Jag ser mig en sista gång i spegeln och rättar till tröjan innan jag går ut i köket. Skepnaden vid spisen vänder sig mot mig och jag ser hur de ljusblåa ögonen skimrar i ljuset från fönstret.

”Hi love.” jag ger Kiley en snabb puss på kinden och ser sedan ner i pannan. ”Ah, wok?”

”Yeah, I know it’s your favorite so I decided to kook it.” lent hår i min hand. Min hand träffar den mjuka huden runt Kileys mun och vi drar oss närmare varandra. Han puttar av pannan från den upphettade spisplattan så att maten inte ska brännas vid innan han låter sin hand glida vid min nacke och ner längs min rygg. Det pirrar i hela kroppen och jag tar hans ansikte mellan mina händer för att kyssa honom intensivare. Till sist drar han sig ur kyssen med ursäkten om att maten kommer svalna. Jag nickar och hjälper honom att bära över kastrullen med nudlar till bordet.

 

”So how did it go with this boyband-thing?” frågar han nyfiket när vi väl slagit oss ner vid bordet. Romantisk som han är står det vaxljus tända för min ankomst och apelsindoften ligger som sagt i luften. Woken är ljuvlig, precis som allt annat han lagar. Inte konstigt eftersom han är kock.

”Well, not exactly what I imagined.” börjar jag simpelt. Kileys genomskinliga ögon tittar på mig från andra sidan bordet.

”How so?”

”We went to a restaurant nearby, and Niall had his little girls with him.”

“Neila and Geal?” frågar Kiley.

”Yeah, exactly!” ler jag och fingrar på besticken. ”But then some girls came and started taking pictures, and it ended up that we locked ourselves in the toilet.”

“The toilet?” Kiley skrattar till och jag ler brett.

”Sounds pretty weird, right?”

”If it do?” han lägger handen för munnen för att kunna lugna ner sig. Jag fortsätter berätta om bråket vi haft och hur säkerhetsfirman fått leda ut oss i säkerheten. Kiley lyssnar snällt.

”What did you fight about?”

“Dani.”

“Aha, she’s old stuff.” anser Kiley och jag nickar. Vi sitter tysta en stund och jag studerar alla detaljer med honom. De genomskinliga ögonen och rödblonda håret, allt var typiskt för en irländare egentligen. Tydliga käkben med extremt blek hud spänd runt sig. Han såg ut som en porslinsdocka men behövde vara extra rädd om. Han var som min andra hälft, på ett sätt Danielle aldrig varit. Han vet alla detaljer om mig och jag alla om honom. Jag pillar i mig det sista av woken och lägger sedan ihop besticken. Kiley verkar lägga märke till mitt skakiga kroppsspråk så han lägger armarna över bordet och fångar upp min hand. Jag stannar upp och ser på honom. Han ler.

”It gonna be fine.”

”I hope so.”

”Listen to me.” säger han bestämt. ”It will, okay?”

Jag ler och nickar. ”Okay.”

”Good, now you can help me clear the table.”

 

Vi dukar av medan vi småpratar med varandra. Jag diskar och han förbereder kvällsteet. Samma gamla rutin som alltid. Gemensamt slår vi oss ner i soffan framför panoramafönstret, som vetter ut mot Londons livfyllda gator. Solen slickar just den sista biten himmel och försvinner sedan. Kileys arm ligger runt min nacke och jag har min hand på hans knä. Tystnaden var det bästa i vårt förhållande. Vi pratade mentalt istället för genom ljudligt tal. Teet värmer min fria hand och Kileys varma läppar nuddar min kind.

”Time for bed, huh?” jag gäspar och sveper muggens innehåll.

”Mm.” håller jag med och reser mig. Min hand fattar hans och jag drar upp honom ur den mjuka soffan. Vi går gemensamt in till sovrummet för att byta om.

 

Han sitter sällsamt på den stora dubbelsängen. Han är så otroligt späd i kontrast till de mörka lakanen och hans ögon följer mig över kanten på tandborsten. Det löddrar lite i hans mungipa. Jag trär tröjorna över huvudet och viker prydligt ihop dem i garderoben. Sedan drar jag av mig byxorna för att vika ihop dem också. Strumporna och kalsongerna hamnar i tvättkorgen och jag ser att färgen på Kileys kinder stiger när jag står där naken framför honom. Hans irländska hy får mig direkt att se när han rodnar, vilket han gör ganska ofta, och det rödblonda håret förstärker bara intrycket. Jag ler och drar på mig ett par rena kalsonger innan jag kryper ner i sängen. Han går och spottar ut löddret i handfatet och slinker sedan ner bredvid mig. Hans händer söker längs min kropp och jag njuter av all beröring han ger mig.

”I luv’ you, Liam.” spinner han på sin lätta irländska.

”And I love you, Kiley.” viskar jag tillbaka i mörkret.

 

Jag känner vinddraget av sleven som susar förbi mitt huvud. Mina händer flyger upp i försvar mot fler attackerande köksredskap. Nora står, högröd i ansiktet och med armarna fladdrande omkring sig och skriker åt mig. Stammande ursäkter kommer från mig men hon hytter bara med fingret och uppmanar mig till att inte göra om det.

”What?” frågar jag försiktigt. En potatisskalare studsar in i min axel och jag kvider till. Nora rycker upp bestickslådan men då stormar jag mot henne innan hon börjar kasta knivar och gafflar också. ”Take it easy, I was only a half-hour late.” säger jag lågt nära hennes ansikte. Hon torkar kinderna med tröjärmen och tar ett djupt andetag.

”I know but I was worried a-and I had made us di-dinner and...” stammar hon bedrövat. Jag tar tag I hennes händer och drar dem neråt.

”I’ll clean it up, you should go to sleep.” mumlar jag och hon nickar sakta. Långsamt släpper jag hennes handleder och låter henne ta sig upp för trappan. Jag suckar och ser mig om i köket. Köksredskap ligger strödda över hela golvet plus att en halvt utspilld paj rinner ner för luckorna bredvid spisen. Noras utbrott var inte att leka med, jag visste hur de skulle behandlas och gymmet hade hjälp mig att pumpa upp en sköld av muskler, mest mot hennes attacker med långa kast. Jag böjer mig efter potatiskalaren och ställer tillbaka den i sitt ställ på diskbänken. Andra redskap läggs tillbaka och efter fyrtio minuter är allt skinande rent igen. Typiskt mig att alltid städa efter alla andra.

 

Trappan knarrar mjukt under mina tunga steg. På vägen in i sovrummet hör jag hur någon börjar gny i rummet bredvid. En djup suck smeker mina läppar när jag byter riktning in till nästa sovrum. Det är mörkt så jag tänder en liten lampa bredvid dörren innan jag går in. Två små händer vispar i luften när flickan hör mina steg. Ett leende smyger sig in i mitt ansikte och jag slår mig ner på den höga pallen bredvid spjälsängen.

”Hey you.” jag sänker ner min hand i sängen och de små fingrarna greppar mina stora. Tankarna saktas genast ner och jag minns det Savan sagt i studion häromdagen, ”That was uniqe”. Raderna till en gammal barnvisa sipprar ur min mun och gnället ur sängen slutar.

 

Hush, little baby, don't say a word,
Papa's gonna buy you a mockingbird.
If that mockingbird don't sing,
Papa's gonna buy you a diamond ring.
If that diamond ring gets broke,
Papa's gonna buy you a billy goat.
If that billy goat won't pull,
Papa's gonna buy you a cart and bull.
If that cart and bull turn over,
Papa's gonna buy you a dog named Rover.
If that dog named Rover won't bark.
Papa's gonna buy you a horse and cart.
If that horse and cart fall down,
You'll still be the sweetest little baby in town.
So hush little baby don't you cry,
'Cause Mommy loves you and so do I

 

Orden dör ut och jag ser ner på byltet i sängen. Flickans ögon är slutna och näsborrarna fladdrar lite när hon andas. Jag ler och sluter ögonen, och snart sover jag lutat över spjälsängen. 


Där var en liten inblick i Niall och Liams liv hemmavid. Kanske inte som ni trott? 

Haylee, Johannes och Harry kommer dyka upp i nästa kapitel. Kände att jag måste plcoka upp den historien lite igen...

15 kommentarer till nästa!

 

Till och med jag fick en överraskning när jag loggade in idag: 

Tänk hur små saker kan göra en människa glad, tack :) 
 
Dagens kommentar: 
 

Kommentarer
Postat av: em

Meeeeeeeeeer

2012-11-22 @ 12:45:38
Postat av: K

Meer nuu

2012-11-22 @ 17:03:50
Postat av: One Direction Novell av Evelina

Det tog mig väldigt lång tid för mig att förstå att han inte var hetero. Fick läsa om meningarna flera gånger, men till Nialls perspektiv då började en aningsklocka ringa. Blev väldigt förvånad haha! Trodde först du slarvat jätte mycket perspektiven, men icke. Gash... Kan inte vänta tills Haylee kommer in i bilden igen då jag vill så gärna veta vad hon har i kikaren 0.0

Svar: Jag skrev det lite så att det skulle bli lite av ett uppvaknande för många. Allt ska inte vara hundra procent självklart ^^
fribblewithfiveboys.blogg.se

2012-11-22 @ 17:07:13 / URL: http://ffonedirection.blogg.se
Postat av: Kikke

Så grymt bra! Men förstår inte riktigt Liam's perspektiv , var det en "han" eller en "hon" som han bor tillsammans med?^^ Så sjukt bra annars!

Svar: Det är en han :)
fribblewithfiveboys.blogg.se

2012-11-22 @ 17:50:50 / URL: http://ffonedirectionastory.blogg.se
Postat av: Emma

Give me måååår!!

2012-11-22 @ 19:40:55
Postat av: Fanny

Jättebra kapitel! Man förstod inte att liam var gay förren man stannade upp och läste igenom det ett par gånger. Jättejättebra skrivet :D Skulle tycka det var bra om du skrev mer om Harrys dotter som han inte vet om :)

Svar: Liam är gay, yes!
fribblewithfiveboys.blogg.se

2012-11-22 @ 20:13:55
Postat av: Anna c:

SÅÅ BRA!

2012-11-22 @ 20:37:12
Postat av: Louise

Wow, läste ''Han puttar av pannan'' och tänkte först, ''Har hon börjat skriva Liam som ''han'' nu, mitt i hans perspektiv?'' men insåg sedan att du måste skrivit fel och menade hon, men läste vidare och såg fler ''han'' och ''honom'' och DÅ gick det upp för mig! Verkligen jätteduktigt, och du får mig önska mer och mer för varje kapitel att jag kunde komma upp med en lika bra idé. Verkligen inspirerande och bra skrivet! :')

Svar: Jag gjorde en liten luring där genom att dölja Kileys kön, allt för att ni skulle bli både förvirrade och överraskade :)
fribblewithfiveboys.blogg.se

2012-11-22 @ 20:37:34 / URL: http://iwannabetheone.blogg.se
Postat av: Carro

Ååh så bra!! Men blev lite förvirrad där när du skrev utifrån Liams perspektiv. Trodde du ahde börjat skriva fel när du skrev han och jag trodde att du blandade ihop det på något vis men sen fortsatte jag och läsa och då förstod jag ju ganska snabbt varför du skrev så ;) riktigt skickligt drag att inte säga om Kiley var en han eller hon :)

Svar: Tackar, tackar finaste Carro! Jag hade bara en vild idé om att Kiley skulle vara en hen i början och det verkade vara uppskattat. Tack igen sötis!
fribblewithfiveboys.blogg.se

2012-11-22 @ 21:33:43
Postat av: Pia

Helt fantastiskt!

2012-11-22 @ 23:05:09
Postat av: Becca

jättebra, trodde först du skrivit fel när jag läste han, man när läst stycket några gånger förstod jag att det var meningen. jättebra :)

Svar: Många har blivit lite förvirrade, och det var precis det jag ville ^^
fribblewithfiveboys.blogg.se

2012-11-23 @ 20:12:30
Postat av: Frida

Hahah samma för mig som alla andra där uppe^^
Men jätte bra!!:D o Gud va oväntat :o

2012-12-14 @ 20:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Lite informationstext här..