Karaktärspresentation: Lux

Lux Atkin

född: 11 september 2011

 

Lux är endast 165cm lång. Hon har färgat håret purpurrött utan sin mammas tillåtelse. Hon kände bara att en förändring behövdes, och gjorde den. Hon är blek, men det är ingen omöjlighet för henne att bli brun på sommaren. Bara hon tar det lugnt så kommer det. Karaktärsfull näsa och breda läppar. Ibland kan hon se hård ut, speciellt när hon drar på sig extra mycket smink eller bär upp en vågad nittröja. Men innerst inne så är hon växelfull och mjuk, precis det betyder också hennes namn. Lux betyder ”ljusväxling” och är från början en kameraterm, och Lux är väldigt svängig i humöret.

 

Hoppat av skolan och turnerar istället med sin mamma och massor av stora artister. Hon har starka minnen från tiden hon var One Directions maskot, men hon är lite skeptisk till dem.

 

Första gången hon träffade Harry vid återföreningen förstod hon knappt att det var den Harry. Den Harry som i princip var hennes morbror. Hon hakade in fingrarna i hylsorna på byxorna och hälsade vagt på honom. Hon var ingen liten flicka längre, speciellt inte i närheten av honom.

 

Lux är sällan bekymrad. I hennes liv är det hennes liv som är viktigt. Ingen annan ska sabba det för henne. Därför kan det ofta vara lätt att bedöma henne som ytlig, speciellt efter raden ovan. Men hon är faktiskt en god lyssnare och försöker komma med råd. Spontan är hon, utan tvekan. För att få någon på gott humör är det lätt hänt att hon drar iväg dig på en shoppingrunda eller så. Allt för ett leende. Hennes musiksmak ligger inom Green Day, Lou Reed, Sex Pistols och andra aningen deprimerande artister. Musiken får henne att känna sig levande. Lycklig i jämförelse med artisten liksom.

 

Hennes garderob är fylld med mörka plagg. Det är olika delar av kläder som varierar mycket i stil. Allt från mjuk, rosa tyll till svart skinn. Allt funkar i hennes stil, och det är därför hon har den. Ofta en nitad topp och ett par tajta, trasiga byxor. BHn syns ofta igenom eller under hennes plagg. Smink är också viktigt för att höja känslan i allt. Sotade ögon, mycket mascara, tydliga kindben och plockade ögonbryn. Annars gäller en helt clean känsla, de dagarna hon inte gör någonting med sig själv.

 

Alkohol, rökning och säkerligen droger. Hon har testat det mesta, bland annat för att hon hamnat i fel kretsar under tuneringen. En relation har aldrig intresserar henne. ”I’m single forever, you know. And I’m not gonna change it” uttrycker hon det själv. Skönt med en tjej som kan kontrollera sitt liv trots kretsarna hon rör sig i.

 

Rör dig i hennes kretsar, där punk och alkohol är livet, så kommer du definitivt stöta på henne. Spelar ingen roll vilken stad, hon kommer dit i sinom tid. Var högljudd och erbjud henne en sittplats, eller slå dig ner bredvid henne. Akta, hon kan skrika dig i örat till en början tills hon inser att du inte är så uppe i det blå som ni båda tror. Ungdomar dricker trots inte alltför mycket, oftast. Men när hon kommit in på sin karriär igen så har allt det där lugnat ner sig och hon koncentrerar sig allt hon kan på att lyckas. Hennes dröm är att bli lika meriterad som sin mamma. 

 


Det var en liten inblick i och runt Lux's liv. 
Skulle hon kunna vara din kompis? 
 
Kommentera allt ni har så kommer kapitel 15 upp imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Felicia - Luckiest Girl on The Planet Fanfic

fett bra ju :)

när kommer femtooooon? x

2012-12-03 @ 22:06:44 / URL: http://summerparadiseff.blogg.se/
Postat av: Anonym

sjukt bra! du är så himla duktig!

2012-12-03 @ 22:07:36
Postat av: Therese Bjuhr

låter som en awesome tjej kan inte vänta innan hon kommer in mer i berättelsen :D

Svar: Rätt awsome, är väldigt trygg i att skriva om henne faktiskt :)
fribblewithfiveboys.blogg.se

2012-12-03 @ 22:09:26 / URL: http://myworldinmyeyes.blogg.se
Postat av: Fanny

Hon skulle absolut kunna vara min kompis, hon verkar ha en väldigt cool och stark personlighet. Längtar efter nästa kapitel, kan kanppt vänta tills Lee och Harry träffas!! :D Älskar din novell

Svar: Det kan inte jag heller, hehe :)
fribblewithfiveboys.blogg.se

2012-12-03 @ 22:16:46 / URL: http://wewillnevergrowup.blogg.se
Postat av: lisa

GAAHH, mer!! du är så bra på att skriva! .<3

2012-12-03 @ 22:18:01
Postat av: One Direction Novell av Evelina

SÅ FREAKING NICE

2012-12-03 @ 22:35:40 / URL: http://ffonedirection.blogg.se
Postat av: hanin

sååå bra :D

2012-12-04 @ 10:55:42
Postat av: Elise

Nu känner jag att jag bara måste skriva en kommentar. Jag har just suttit och läst alla kapitel (ny läsare jo) och det här är en av de mest speciella noveller jag läst och den är otroooligt bra!! :D

Svar: Trevligt att ha dig här, Elise :)
fribblewithfiveboys.blogg.se

2012-12-04 @ 16:31:55 / URL: http://lispan.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

du borde inte ha karaktärspresentationer som ''kapitel'' om du fattar

Svar: Mina ordinarie kapitel är oftast 3-5 A4 långa. Det är mycket av min fritid att skriva dem, speciellt när jag lägger upp varje dag. Därför har jag presentationerna som mellankapitel om jag inte hinner. I överlag är det många som uppskattar dem, och de tar också en del tid att skriva. Men jag kan försöka skriva mer på kapitlen och börja lägga upp varannan dag istället. Ibland har jag inte tid för mer, trots allt är jag männsika ^^
fribblewithfiveboys.blogg.se

2012-12-04 @ 18:25:43
Postat av: Louise

NÄSTA KAPITEL NU *-*

2012-12-04 @ 18:46:10 / URL: http://iwannabetheone.blogg.se
Postat av: Em

måste få nästa kapitel nuuuuu typ :)

2012-12-04 @ 18:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Lite informationstext här..