Karaktärspresentation: Kiley

Kiley Art Nolan

född: 1 januari 1991

 

Kiley är normallång, runt 175cm. Han har blont hår som hänger ner i ögonen på honom, om han inte har fixat till det för dagen. Hyn är extremt blek och minsta beröring av solen gör honom rödlätt. De blåa ögonen är nästan genomskinliga, såsom om de också saknar pigment. Näsan är stor och avrundad och läpparna aningen svullna. Vid första anblicken ser han ut som en porslinsdocka, även rösten är skör som tunnaste glas. Kiley är ett unisexnamn och betyder ”nära till kyrkan eller skogen” vilket Kiley Art Nolan faktiskt är. Han är troende katolik, men har avsagt sig de flesta av de stränga reglerna men ber varje kväll för sina nära och kära. Naturnära är han också, trots att han skulle kunna krossas av en myra (i alla fall från Liams synpunkt).

 

Kiley är utbildad till kock vid ett college i Dublin. Han älskar att skissa på nya rätter som han sedan serverar för Liam. Jobbar på en restaurang inne i London. Han tycker nästan lika mycket om sitt jobb som han älskar Liam. 

 

Liam träffade Kiley av en slump medan han var på besök hos Niall i Mullingar, precis efter att papprena för skiljsmässan mellan honom och Dani skrivits på. Det hade varit ett party inne i stan och Liam tappade bort Niall i mängden av Nialls gamla kompisar. Förvirrad och ensam slog han sig ner bredvid Kiley, helt ovetande om att de senare skulle bli ett par. De turades om att bjuda på drinkar och snart hade hela Liams livshistoria beklagats bredvid Kiley som tystlåtet gett råd. Kiley som är försiktig med alkohol erbjöd att följa Liam hem, eller rättare sagt till Niall på andra sidan staden. De tog en gemensam taxi tillbaka till Ardleight Vale, Nialls gata, och Liam erbjöd honom en plats på soffan tills morgondagen. Samvetet sa åt honom att inte låta Kiley åka taxi till Richdale Court, där Kiley fortfarande bodde med sina föräldrar. Morgonen därpå möttes Niall av två män sittandes i soffan och småprata. Han smålog bara för sig själv och lät dem vara innan han gick och tog en macka. Det var knappt så att Liam tillslut ville erkänna att han fastnat för Kiley, han var osäker på vilka som skulle acceptera hans omvända läggning. Kiley däremot har alltid varit öppen med sin homosexualitet och är därför den feminina i förhållandet. Det dröjde upp till tre år innan Liam gick ut med det helt och erbjöd Kiley en plats i sin lägenhet i London.

 

Kiley är en väldigt känslig person. Han är en god lyssnare, trots att han inte alltid kommer med dem bästa råden. Liam var väldigt stängd med att de träffades, men Kiley tog aldrig illa upp av det utan lät honom ta sin tid. Det var runt åldern 14 som Kiley började uppmärksamma att han var annorlunda. Han brydde sig inte om tjejers bröst eller om sex. Däremot kunde han omedvetet söka sig till hemsidor där muskulösa män poserar framför kameror. Det verkliga genombrottet kom när han kysste sin första kille i en ålder av sjutton år.

 

Han gillar att klä sig ljust, gärna i aningen tajta kläder. Tunna, långärmade tröjor finns det många av i hans garderob och han har alltid en uppsättning armband till vardags, om han inte jobbar. Gärna kakibyxor med extra smala ben och prydliga skinnskor med en mjuk jersey. Aldrig något överdrivet avancerat.

 

Och juste, skulle du någonsin träffa Kiley Art Nolan, och vilja bli hans vän. Ta det lugnt, han gillar avslappnade personer som ändå går att slänga käft med. Han har väldigt mycket respekt för andra människor så förolämpa inte någon alltför mycket i hans närhet. Våga säga hej, han ler alltid och vinkar tillbaka. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Lite informationstext här..