59. You Can't Make Us To

Detta har hänt:

Nej, nej, nej. Detta kan inte hända. Det finns inte i min värld. Är det mina drömmar, en tom ballong någon släppt ur luften ur eller en stjärna som sprängts av överhettning. Jag är inte med i One Direction längre, det går väll inte? Ska de döpa om sig till Another Direction, eller Two Directions eller One Direction Minus Niall eller något? Jag förstår inte, det här går väll inte? Kan man avskeda någon från hans egna band? Hallå, kan någon hjälpa mig!


”Okay, showtime in 5 minutes!” Den ansiktslösa rösten skriker i högtalarna. Jag ser mot dörren, men ingen står där. Vi sitter alla fem, jag menar fyra, i ett förgemak och tar som en tyst minut. Det känns så konstigt att säga fyra; de fyra medlemmarna i One Direction. Det klingar inte fint, det låter hårt och platt. Jag är inte säker på vad de andra tycker, men jag saknar Niall. Det finns ingen energi längre, ingen vill vara med. Jag gnider mina händer över låren och hoppar lätt med fötterna. Mina mjuka sulor orsakar inget ljud, så de andra killarna verkar inte märka det. Sekunderna blir minuter, och det ropas snart att vi har två minuter på oss att stå bakom scen och köra järnet.

 

Den första som reser sig är Zayn. Han tar ett djupt andetag innan han hurtigt försöker få upp oss på fötter. Louis reser sig också, motvilligt men han följer med. Liam gör samma sak, men jag sitter kvar. Mina händer fortsätter gnida mina lår och jag biter mig i läppen och ser ner på deras fötter.

”I’m not doing this.” muttrar jag och rynkar pannan. Zayn, Louis och Liam stannar upp i dörröppningen och ser på mig.

”What did you say?” frågar Zayn och ser allvarligt på mig.

”I’m not going to do this.” säger jag igen och ser nu upp på dem. Louis och Liam ser lite oroliga ut, men Zayn står kvar med hård blick. ”I can’t let Niall down.”

”You don’t letting him down, he’s out.” säger Zayn och lägger armarna i kors på bröstet. Jag höjer ögonbrynen mot honom och öppnar munnen lite för att försöka forma orden. Det har börjat sjuda inom mig, vad fan håller han på med?

”So you mean this is it?” frågar jag kallt. “That we just gonna sit here and do nothing. We went into this togheter, and we’ll quite this togheter.” Jag reser min vänsta arm och pekar på en av tatueringarna på min underarm, Won’t Stop ‘til We Surrender. Den textraden beskriver just nu hela bandets historia och framtid. Allt bara stämmer.

”I’m with Harry on this one, actually.” säger plötsligt Liam och tar ett steg emot mig. Han ger mig en lång blick och sluter sedan upp tätt intill mig, jag kan känna den dyra doften av Dolce&Gabbana. Den doften har Liam använt hur länge som helst, och nyligen läste jag att den ansågs som en gayparfym. Men han luktar gott, så jag ska inte säga något. Men eftersom parfymdofter är min talang så har jag koll på vad han gillar. ”We couldn’t have maked it without him in the first place.”

”Niall have really helped me through this, he’s always there for you. We don’t appreciate him enough.” säger jag tyst.

“Yeah, same here! Niall have always known I’m gay; I didn’t need to hide it. He already knew it, without asking.” lägger Liam till. Till och med Louis nickar lite.

“When I, Eleanor, Tommie, Niall and Opal went out he was an angel. He giggled and makes her laugh. She really loves him, and he’s genuine fun and nice to be around. He’s maybe carefree, but he really cares about everyone he loving. I think we take him for granted, but we shouldn’t. We haven’t even noticed the chance he had been through the last couple of weeks, he don’t want us to pay attention to it.” säger Louis och spänner sedan ögonen i Zayn. Zayn ser ut att ha mjuknat lite, och han ler lite med mungipan.

”What do you want us to do, Harry?”

 

~

 

“We’re not going to step up on that stage!” skriker jag i ansiktet på killen från vårt team. Han har väderbitet ansikte och plutande underläpp, ser ut som vilken maffiaboss som helst. Han slår till mig på armen och skriker tillbaka, vi är mitt uppe i ett bråk.

”Mr. Styles, you and your friends are gonna step on that stage and rock it!” skriker han tillbaka och ser argt på mig. Jag skakar på huvudet och drar Liam intill mig.

“We’ll never do it!” kontrar jag. ”Not without Niall.”

“Mr. Styles, do I need to remind you that Mr. Horan is fired. He’s worthless!”

“Don’t you dare to call him worthless!” väser Louis och sluter upp bredvid mig, Liam och Zayn. Vi andra nickar. ”You’re the worthless here! You can’t imagine how much we’ve always hated you!”

“If you kick Niall, you kick us!” säger Zayn mordiskt.

“You fucking bastards!” spottar Liam.

“We’re  not going to enter that stage, and you can’t make us to!” säger jag bestämt och biter sedan ihop tänderna. Klockan på väggen visar att vi borde stått på scen för tio minuter sen. Detta är ett stort svek mot våra fans, men just nu kan vi inte göra något. I längden kommer detta vara det bästa.

Nästa drag som en man i vårt team drar till med är helt oförutsägbart. Ur skuggorna träder en bred man. Det lilla ljuset som finns i lokalen reflekteras mot det han har i sin hand, och det är chockerande. Pipen är riktad direkt mot Liam, och han sväljer högt. Mr. Troye står i sin mörkblåa kostym med en pistol riktad rakt mot Liam.
När någon frågar vad jag i en fanfic svarar jag oftast sorg, eller blod. Blod går alltid hem i en fanfic, man måste visa att karaktärerna inte är gjorda av porslin. Egentligen var detta kapitlet en A4 till, men jag cuttade av det här för att skapa lite spänning! Så ge mig så många kommentarer ni kan, då lägger jag upp den spännande fortsättningen på denna historia!
 
Sneakpeak på nästa kapitel:
 

Kommentarer
Postat av: Fanny

Meeeeera

2013-03-15 @ 06:27:10
Postat av: Anonym

Åh Gud!! Skriv mer!!!

2013-03-15 @ 07:07:56
Postat av: Anna

DU DÖDAR MIG SERIÖST OMG

2013-03-15 @ 10:13:39 / URL: http://liifeofannaa.blogg.se
Postat av: kristin

men harregud så bra ,omfg.

2013-03-15 @ 14:53:45 / URL: http://beautifulaangel.blogg.se
Postat av: Ida

DU FÅR INTE SLUTA DÄÄÄÄR!
dom får inte dö :(

2013-03-15 @ 15:23:51
Postat av: Märta Persson

Gud vad bra!! ❤❤❤

2013-03-15 @ 15:37:30 / URL: http://rollnrock.blogg.se/
Postat av: Moa

MEN SNÄLLA LILLA MÄNNISKA DU KAN INTE GÖRA SÅ HÄR! DU DÖDA OSS! LÄGG UPP KAPITLET NUUUUUUUUU!! AAAAAAAHH

2013-03-15 @ 16:01:04 / URL: http://moaanna.blogg.se
Postat av: hanin

ZAYNS KROPP! NEJNEJNEJNEJNEJJJJJ

2013-03-15 @ 16:10:16
Postat av: Hanna

Noooo, meeer nu! :))

2013-03-15 @ 17:02:16
Postat av: El

Den lilla chocken man fick när mr. Troye kom, *Oj!*

Mera, mera, mera. :)

2013-03-15 @ 17:09:24 / URL: http://fanficsbymeaboutonedirection.blogg.se
Postat av: Louise

MEN SKÄRP DIG CIM ÅH HERRE

2013-03-15 @ 17:29:35 / URL: http://writeonedirection.blogg.se/
Postat av: alva

DU FÅR INTE SLUTA SÅDÄRA!!! LIAM FÅR INTE DÖÖÖÖ :((((

2013-03-15 @ 18:50:38
Postat av: Amanda

Så jäkla bra!! Har liksom läst alla kapitel på typ en vecka!! Kan liksom inte sluta läsa! Skriv mer! ❤

Svar: Du har läst alla kapitel på typ tre dagar, ljug inte för mig Amanda! Men du har varit jätteduktig, haha. Tack för alla dina kommentarer på kik också :3 <3
fribblewithfiveboys.blogg.se

2013-03-15 @ 22:30:41
Postat av: Jenny

Så bra! :D

2013-03-16 @ 16:28:43 / URL: http://Odnovel.blogg.se
Postat av: Elsa

Och nu kommer min smarta lilla kommentar; Jag hänger inte med.
Kort och gott satt jag mer eller mindre och gapade samtidigt som jag undrade vad fan som händer.
Jag har nämligen inte kollat på din blogg på länge och har nu sträckläst några kapitel, men fattade nada... Jisses vad duktig jag känner mig.

Svar: Hej Elsa!Haha, det är inte så lätt att hänga med. Inte ens jag hänger med ibland. Du ser, mina karaktärer lever sina egna liv och på något konstigt sätt kan jag inte kontrollera dem eller det dem gör. Så jag ska försöka sammanfatta allt lite bättre, jag utgår från kapitel 54:

Johannes bjöd ut Haylee på deras första dejt hemma i England. Han tog henne till ett crêpecafé där de åt och drack gott. Sen när de kommer hem händer lite på sexfronten, haha. Några dagar senare så börjar One Directions nya worldtour. En tweet som ingen av killarna varit beredda på visas "kan ni visa bilder på era familjemedlemmar?", tweeten gör så att Nialls bägare rinner över och han attackerar en tourledare från Modest! Överfallet gör så att Niall en dag senare får ett samtal som bekräftar att han officiellt sparkats från kontraktet kopplat till One Direction; han är ute ur bandet, arbetslös. De andra killarna i One Direction tar under Harrys ledning ut en strejk mot Modest! chef, Mr. Troye. Men det visar sig vara en dålig idé, för Troye riktar en pistol mot Liams huvud.

Det har hänt :)
fribblewithfiveboys.blogg.se

2013-03-16 @ 21:14:28 / URL: http://onefanfics.blogg.se
Postat av: Jennifer

DU DÖDAR MIG KVINNA! SERIÖST ÄLSKAR SÄTTET DU SKRIVER PÅ. x

2013-03-17 @ 10:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Lite informationstext här..